Deventer Zomerkermis 2024

Kermisplezier in het centrum van Deventer

31 mei t/m 9 juni 2024

Deel dit evenement:
Verkeersmaatregelen

Tijdens de opbouw van de Zomerkermis en tijdens de Zomerkermis zelf zijn diverse verkeersmaatregelen van kracht om de kermis plaats te kunnen laten vinden.

Op de Nieuwe Markt geldt een parkeerverbod vanaf 28 mei tot en met 12 juni 2024. Dit parkeerverbod geldt voor het plein, maar ook voor een aantal parkeerplaatsen in het verlengde van de Hofstraat.

De parkeerplaatsen voor het gemeentehuis op het Grote Kerkhof zijn van 28 mei tot en met 12 juni 2024 niet in gebruik voor bezoekers van het gemeentehuis.

In de Polstraat is van 28 mei tot en met 9 juni 2024 tweerichtingsverkeer. De parkeergarage in de Polstraat blijft bereikbaar.

Tijdens de kermistijden is de Brink afgesloten van verkeer.

De Menstraat is op de kermisdagen tot 13.00 uur bereikbaar via de Brink.

Op vrijdag 7 juni vindt de vuurwerkshow plaats. De show start om 23.00 uur. Vanaf 22.30 uur is de Welle afgesloten voor verkeer zodat de vuurwerkshow vanaf de Welle bekeken kan worden. Rond 23.20 uur is de weg weer vrij.

Op de Wilhelminabrug is het voetgangers en fietsersgedeelte afgesloten. Helaas mogen hier vanwege de veiligheidseisen geen toeschouwers staan. Dit geldt alleen voor het gedeelte aan de noordzijde van de brug.

Het gratis parkeerterrein op de Worp is op vrijdag 7 juni niet beschikbaar.