Donderdag Beestenboel en vrijdagavond vuurwerkshow

Evenement geannuleerd

21 april 2020 - Het COVID-19 (corona)virus heeft Nederland in zijn greep. Met de op dinsdag 21 april verlengde maatregelen is helaas het evenementenseizoen tot ten minste 1 september 2020 beëindigd.

Donderdag 6 juni is Animal Collection aanwezig op de kermis met als thema, Beestenboel op Stelten. Deze prachtige interactieve show vol mooie en opvallende kleuren trekt van heinde en verre de aandacht. Het gezelschap trekt op bijna magische muziek rond en wordt tevens begeleid door een aantal jonge danseressen van de Deventerse dansgarde de Miracle Dancers.

Vuurwerkshow

Vrijdag 7 juni rond de klok van 23 uur is er weer een spectaculaire vuurwerkshow. Dutch Firework Professional heeft een mooie show samengesteld waarvan de bezoekers van af de Welle kunnen genieten. De vuurwerkshow wordt de bezoekers aangeboden door de kermisexploitanten en de gemeente Deventer.

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met maandag 10 juni. Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur. Op vrijdag en  zaterdag van 13.00 uur tot 1.00 uur.

Kortingsbonnen en acties

Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houdt de leuke Facebook acties in de gaten.

Nieuws over Deventer Zomerkermis

Maandag kortingsdag en woensdag speciale kindermiddag
31-05-2019

Maandag kortingsdag en woensdag speciale kindermiddag

Artikel Lezen
Opening Deventer Zomerkermis
24-05-2019

Opening Deventer Zomerkermis

Artikel Lezen