Deventer Paaskermis 2022

Op het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan

8 t/m 18 april 2022

Deel dit evenement:
1e Paasdag zondag 21 april 2019 - Vanaf 14.00 uur

Kermis van 14.00 uur tot 00.00 uur. Er zullen Paashazen rondlopen en eieren verstopt worden. Ook de Banjoman geeft een optreden!

Wie wel van een feestje houdt mag het optreden van Ben de Banjoman niet missen. Op 1e Paasdag, zondag 21 april as. op het paaskermisterrein, Roland Holstlaan, is Ben van de partij!

Of het nu gaat om een kermis, braderie, markt, winkelcentrum, straatfestival of
wat voor gelegenheid dan ook, straatartiest Ben de Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven.

Op zijn paard rijdt hij rond en doet zijn publiek versteld staan! Op ludieke wijze weet hij eenieder te vermaken met echte country toppers, maar ook met bijvoorbeeld een geweldige Nederlandstalige meezinger.

Zijn banjospel wordt ondersteund door de ingebouwde geluidsapparatuur, zodat Ben de Banjoman in zijn eentje een perfecte sound weet te creëren.

Zijn paard geniet ook zichtbaar van de vrolijke, muzikale klanken: het beweegt zich voort, al knikkend met het hoofd op het ritme van de muziek! “Mama, hoe kan dat nou?!” is daarbij een veel gehoorde kreet.

Al zingend en spelend zorgt Huib van den Berg uit Heerde alias ‘Ben de Banjoman‘ direct voor vrolijke gezichten en een gezellige sfeer. Hij zingt bekende cowboy- en Nederlandstalige liedjes… en meezingen mag altijd!

Foto's