Opening Deventer Zomerkermis

Evenement geannuleerd

21 april 2020 - Het COVID-19 (corona)virus heeft Nederland in zijn greep. Met de op dinsdag 21 april verlengde maatregelen is helaas het evenementenseizoen tot ten minste 1 september 2020 beëindigd.

Op donderdag 30 mei gaat de Deventer Zomerkermis weer van start. De kermis wordt officieel geopend door wethouder Thomas Walder. Hij wordt hierbij ondersteund door niemand minder dan de boyband Fource. Dit alles onder begeleiding van de bekende Deventernaar Tonny Leerink. 

Wethouder Thomas Walder opent samen met Fource op donderdag 30 mei de Deventer Zomerkermis op twee locaties in de binnenstad. Om 14.00 uur is het startschot bij de Show Time op de Brink. Vervolgens geeft Fource een mini concert op het podium voor het Stadhuis op het Grote Kerkhof. The populariteit van Fource is als een komeet gestegen, vooral bij het jongere publiek. Na het winnen van het Nationale Junior songfestival in 2017 mochten zij ons land vertegenwoordigen op de internationale finale in Georgië waar ze een achtste plek hebben behaald. Hun eerste grote concert eind vorig jaar in Tilburg was in een mum van tijd uitverkocht. Na hun optreden zijn de jongens van Fource beschikbaar voor een ontmoeting met fans, handtekeningen en selfies.

De Zomerkermis Deventer is van zaterdag 30 mei tot en met maandag 10 juni.

De feestelijke opening is de start van een prachtige Zomerkermis. Het centrum wordt omgetoverd tot het leukste deel van de stad. Met ongeveer 70 attracties biedt de Zomerkermis Deventer veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en zaterdag van 13 uur tot 1 uur.

Website

Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houdt de leuke Facebook acties in de gaten.

De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Zomerkermis toe!

Nieuws over Deventer Zomerkermis

Donderdag Beestenboel en vrijdagavond vuurwerkshow
05-06-2019

Donderdag Beestenboel en vrijdagavond vuurwerkshow

Artikel Lezen
Maandag kortingsdag en woensdag speciale kindermiddag
31-05-2019

Maandag kortingsdag en woensdag speciale kindermiddag

Artikel Lezen