Maandag kortingsdag en woensdag speciale kindermiddag

Evenement geannuleerd

21 april 2020 - Het COVID-19 (corona)virus heeft Nederland in zijn greep. Met de op dinsdag 21 april verlengde maatregelen is helaas het evenementenseizoen tot ten minste 1 september 2020 beëindigd.

Op maandag 3 juni is het voordelig kermis vieren op de Deventer Zomerkermis. Op woensdag 5 juni is er een speciale kindermiddag met veel leuks voor de kleintjes.

Kortingsdag

Veel attracties draaien op maandag 3 juni met korting en de spelletjes en eetzaken hebben een leuke aanbieding. Dus wil je voordelig kermis vieren, dan kan dat van 13 uur tot 24 uur.

Kindermiddag

Op woensdag 5 juni is het weer kindermiddag. Met vanaf 14 uur een gratis boemeltreintje dat de bezoekers van het ene plein naar het andere plein brengt. Ideaal voor de opa’s en oma’s die wat slechter ter been zijn maar toch met de kleinkinderen naar de kermis willen. De BIBA-boerderij brengt van 14 uur tot 16 uur een bezoek aan de Zomerkermis. Natuurlijk zijn clown Desalles en Ben de Banjoman ook van de partij. Verder kunnen kinderen zich gratis laten schminkenÉn tevens aanwezig mascotte Kootje van Go Ahead Eagles en de kidsclub!

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met maandag 10 juni. Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

Nieuws over Deventer Zomerkermis

Donderdag Beestenboel en vrijdagavond vuurwerkshow
05-06-2019

Donderdag Beestenboel en vrijdagavond vuurwerkshow

Artikel Lezen
Opening Deventer Zomerkermis
24-05-2019

Opening Deventer Zomerkermis

Artikel Lezen