Deventer Paaskermis 2022

Op het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan

8 t/m 18 april 2022

Deel dit evenement:
Officiële opening met Tonny Leerink en The Blockparty vrijdag 12 april 2019 - Vanaf 19.00 uur

De Paaskermis 2019 wordt geopend door niemand minder dan The Blockparty. Even met de ogen knipperen voor alle oma’s en opa’s, iets om lang naar uit te zien voor de jongere bezoekers. The Blockparty behoort tot de absolute top van de EDM in Nederland. Ze zijn geliefd in de clubs, bij de streamingdiensten, en hun tracks behalen met gemak de platinastatus. De presentatie bij de opening is in de vertrouwde handen van ceremoniemeester Tonny Leerink.

The Blockparty is min of meer bij toeval is ontstaan. D-Train, MC Gilly en Esko ontmoetten elkaar in de studio waar ze erachter kwamen dat ze alledrie graag iets nieuws wilden proberen. Niet lang daarna was The Blockparty geboren. D-Train (echte naam Malcolm Sporkslede) is een DJ die snel naam heeft gemaakt in de Urban en Dancehall industrie en hij geldt daar als zeer vernieuwende performer. MC Gilly (Guillermo Goudmijn) is een zogeheten MC, een master of ceremonies. Hij begon met een radioshow voor Airpease FM. In 2007 werd hij uitgeroepen tot beste rapper/freestyler van Flevoland. Naast het hosten van het genre house, kan Gilly ook andere genres hosten zoals urban en feest. En de Paaskermis natuurlijk!

De derde naam achter The Blockparty, is Esko (Stacey Walroud). Esko is van vele markten thuis: hij begon als DJ, rapte ook, maar is tegenwoordig vooral producer en eigenaar van het label Van Klasse. Als producer ontving hij al vele prijzen, waaronder die van Beste producer tijdens de FunX Music Awards 2017. Een van de successen van The Blockparty is de samenwerking met de rappers Kempi, Josylvio & Sevn Alias, die resulteerde in een platina plaat voor ‘Cocaina Remix’.

Op vrijdag 12 april zorgt The Blockparty ongetwijfeld voor een dampende opening van de Paaskermis 2019. Laat je meeslepen door de absolute top van de Nederlandse scene!